BIO 100%

În această perioadă punem la dispoziție urmatoarele produse proaspete de capră: lapte crud, caș dulce, telemea și burduf la beci și carne de ied. Acestea sunt BIO 100% datorită caprelor, care se hrănesc doar pe paşuni naturale, și de asemenea prin prelucrarea laptelui ce nu conține conservanți și procesări termice de înaltă temperatură.

Details

Brînză de capră în alimentația noastră zilnică

De ce să adăugăm BRÂNZĂ DE CAPRĂ în alimentația noastră zilnică? Este foarte ușor de digerat și de asimilat de organism, este recomandată în special celor subponderali, persoanelor în convalescență, celor care au o dietă săracă în grăsimi și celor care doresc diminuarea cărnii din alimentație.Un studiu finlandez a demonstrat că fetele care consumă frecvent…

Details

Lapte de capră

Bună dimineața! Începeți ziua cu o cană de lapte de capră, alături de 50 g de cereale integrale sau biscuiți digestivi si fructe. Astfel îți asiguri carbohidrațiii complecși necesari micului dejun, toți aminoacizii esentiali, o cantitate semnificativa de fibre dar si lipidele necesare transportului vitaminelor A, D, E si senzatiei de satietate.

Details